Podjetje AL KEM d.o.o. ima sedež v Slovenski Bistrici in je bilo ustanovljeno leta 2007. Podjetje dosega vsako leto rast poslovanja, kar je rezultat dolgoletnih izkušenj, zagnanosti ter dobre organizacije.

Leta 2014 smo postali eksluzivni zastopnik nemškega podjetja Alufinish GmbH & Co. KG, ki je vodilni proizvajalec kemikalij za površinsko obdelavo kovin. Alufinish GmbH & Co. KG je bila ustanovljena leta 1972. Od takrat uspešno sodelujejo pri razvoju, proizvodnji in prodaji izdelkov ter postopkov za površinsko obdelavo kovin. Na začetku je bila končna površinska obdelava aluminija – in predvsem anodna oksidacija – v središču njihovih dejavnosti, vendar so v več kot 40 letih dodali številne izdelke za predobdelavo drugih kovin. Podjetje Alufinish ima partnerje v več kot 50 državah sveta – Evropa, Bližnji vzhod, Daljni vzhod, Avstralija in Nova Zelandija, Države NAFTA, Južna Amerika.

Naš osnovni cilj je zadovoljiti potrebe in presegati pričakovanja strank, ki temeljijo na kakovostnih storitvah servisa ter individualnem pristopu.

Naš tehnični servis je naša dodana vrednost.
Za nas prodaja kemičnih izdelkov ni le zgolj ponudba, niti preprosta tehnična podpora pri prodaji. Za nas je to veliko več. Osebni stik s stranko je za nas bistvenega pomena. Bodisi nacionalno ali internacionalno. Zavedamo se, da samo osebni servis na licu mesta, omogoča hitro rešitev in ustvari zaupanje za dolgotrajno ter uspešno partnersko sodelovanje. Zato smo ustvarili mrežo naših partnerskih podjetij, ki za nas opravljajo storitve skladiščenja, distribucije in tehnične podpore.

V vseh državah bivše Jugoslavije

Prisotni smo v vseh državah bivše Jugoslavije. Uprava podjetja, centralno skladišče s tehničnem osebjem in laboratorij se nahajajo v Sloveniji, skladišča pa imamo tudi v BIH, Srbiji ter Severni Makedoniji.
MARIBOR, SLOVENIJA
uprava, centralno skladišče, tehnično osebje, laboratorij
AL KEM d.o.o., Špindlerjeva 26, 2310 Slovenska Bistrica,
+386 (0)41 881 907, info@alkem.si
SKOPJE, SEVERNA MAKEDONIJA
skladišče, tehnično osebje
KOLOR MASTER EKSPERT, Boris Trajkovski 164, 1000 SKOPJE, SEV. MAKEDONIA
+389 76 424 725, alufinish@kolormaster.mk